Testtur over Hardangervidda

I romjulen 2011 gikk vi på ski fra Haukeliseter til Dyranut, som blir fra sør til nord på Hardangervidda. Da vi startet 2. juledag på Haukeliseter hadde stormen «Cato» akkurat herjet over Østlandet og stormen «Dagmar» var på vei inn over landet. Forholdene på vidda var i starten ganske krevende og vi fikk oppleve hvordan fjellet kan være i full snøstorm/orkan. Fremdriften gikk relativt sakte på turen på grunn av mye snøfall. Selv om forholdene var relativt rufsete fikk vi oppleve et fantastisk naturområde og da turen gikk i mot slutten var vi enige om at vi ønsket å komme tilbake til Hardangervidda.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s